108713recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Felelős gasztrohős

222017. 03.

|2017.03.22.|

Globálisan a társadalom által termelt szennyvizek 80%-a jut úgy vissza a természetbe …

182017. 03.
 

|2017.03.18.|

A WWF 10 éve indult kezdeményezése, a Föld órája idén március 25-én lesz. Ez az …

182017. 03.

|2017.03.18.|

A WWF 10 éve indult kezdeményezése, a Föld Órája idén március 25-én lesz. Ez az …

142017. 03.

|2017.03.14.|

A legrosszabb ötlet felkelés után rögtön az éjjeli szekrényen heverő telefonhoz …

072017. 03.

|2017.03.07.|

Íme néhány érdekesség a márciusban szezonális egyes élelmiszercsoportokról. …

282017. 02.
 

|2017.02.28.|

A Szent Gellért tértől pár lépésre van egy placc, ahol szuper finom kávét kapunk …

232017. 02.

|2017.02.23.|

Azzal, hogy 300 forinttal többet költesz a hazai eperre, vagy télen céklát veszel …

212017. 02.
 

|2017.02.21.|

Egy keddi estén, 7 óra felé érünk az Astoriától egy köpésre lévő Csendes …

142017. 02.
 

|2017.02.14.|

Az Európa Parlament független kutatóintézete által készített, decemberben …

142017. 02.
 

|2017.02.14.|

Az Európa Parlament független kutatóintézete által készített, decemberben …

142017. 02.
 

|2017.02.14.|

Az Európa Parlament független kutatóintézete által készített, decemberben …

072017. 02.

|2017.02.07.|

Az utcáról nézve zárt kerítés takarja a vidékies udvarház hangulatát életre …

022017. 02.

|2017.02.02.|

Megdöbbentő számokat kaptunk, amikor a Felelős Gasztrohős Alapítvány 5 éves …

312017. 01.

|2017.01.31.|

Az ételhulladék kérdése egyre fontosabbá válik, és egyetlen vállalat számára …

242017. 01.
 

|2017.01.24.|

“Olyan épületegyüttest álmodtunk a Szala-völgyre néző egykori pajta köré, …

122017. 01.

|2017.01.12.|

Verőfényes késő őszi napon jó volt megpillantani Óbudán a hangulatos Mókus …

052017. 01.

|2017.01.05.|

Az év elején több magazin és szervezet is kiadja előrejelzéseit arról, hogy milyen …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Korábban feszegettük már azt a témát, hogy a fesztiválok és egyéb …

122016. 12.

|2016.12.12.|

A város közepén, a körúttól nem messze, a Szondi utcában található …

052016. 12.

|2016.12.05.|

Miért halványabb a bio tojássárgája? Miért drágább? Mit esznek tyúkok bio …

292016. 11.
 

|2016.11.29.|

Te is figyelsz arra, hogy ne 3-as kódú, ketreces tojást vásárolj? Na de mi a helyzet …

222016. 11.

|2016.11.22.|

Van ez a kampányunk, kicsit kihívó a címe: “Mutasd a tojásod!”. Ezt olvasván, …

132016. 11.
 

|2016.11.13.|

A tojás az egyik legalapvetőbb alapanyagunk. Egy átlagos süti receptbe minimum …

072016. 11.
 

|2016.11.07.|

Tegye fel a kezét, aki még nem hallott arról, hogy a bio élelmiszer egészséges, a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!