115607recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Fastfood

262018. 05.

|2018.05.26.|

Azt hiszem új kedvencem lesz a tengeri sügér, a nyelvhal mellett. Nem szálkás …

262018. 05.

|2018.05.26.|

Azt hiszem új kedvencem lesz a tengeri sügér, a nyelvhal mellett. Nem szálkás …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

212017. 12.

|2017.12.21.|

Ha valaki még mindig kétségbeesetten keresgélne karácsonyi receptek után, annak …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Épp szezonja van, úgyhogy mikor máskor főzzünk szilvásgombócot, ha nem épp most …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Hét közben általában egyszer főzünk, ha elfogyott a hétvégi maradék, szerda …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Ha nyár, akkor lecsó, ezt gondolom nem is kell tovább ragozni. Amitől viszont egy …

032017. 06.

|2017.06.03.|

Végre itt a nyár, eljött a gyors tészták ideje. Jöjjön hát rögtön egy új …

202017. 05.

|2017.05.20.|

Fejenként 80 g spagetti tészta, 4 tojás sárgája, Nagy maréknyi reszelt …

012017. 05.

|2017.05.01.|

A pisztráng azon kevés halak egyike, amiket szerencsére általában tényleg frissen …

252017. 02.

|2017.02.25.|

Elsőre kicsit furcsának tűnhet a tonhal-bab párosítás, de nem kell megijedni, a bab …

182016. 12.

|2016.12.18.|

 Tárkonyos borjúragú levessel talán már mindenki találkozott, de mi lenne ha a …

022016. 11.

|2016.11.02.|

A taco-val, azaz a félbehajtott, ropogós tortilla lapba töltött mexikói …

092016. 10.

|2016.10.09.|

Olasz stílusú recept, sok paradicsommal, babbal, zsályával, és az egyik nagy …

012016. 09.

|2016.09.01.|

Az idei nyaralásunkból szeretnék most egy szedett-vedett kis éttermi ajánlót …

202016. 07.

|2016.07.20.|

Utólag is elnézést az összes kitartó olvasómtól a kissé hosszúra sikerült …

132016. 04.

|2016.04.13.|

A csirkeszárny azon alapanyagok egyike, amiket nagyon nehéz elrontani, ízesítés …

102016. 04.

|2016.04.10.|

Gyakorlatilag egy  „resztelt” máj, egy kis franciás csavarral. A csavar a …

312016. 03.

|2016.03.31.|

Az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb, és talán a legszezonálisabb tészták egyike. …

272016. 03.

|2016.03.27.|

Aki személyes élményein felül hozzám hasonlóan szeretne kicsit kikupálódni …

252016. 03.

|2016.03.25.|

Tradicionális francia étel, ha másról nem, az "égbe álló", letisztított …

072016. 03.

|2016.03.07.|

A grillcsirkét ugye nem kell bemutatni senkinek különösebben, jómagam is már vagy …

202016. 02.

|2016.02.20.|

  Nem igazán szeretem a közkedvelt szuperlatívuszokat, de ez az étel …

312016. 01.

|2016.01.31.|

A chilis babot gondolom, ismeri szinte mindenki, húsos ragu babbal, lehetőleg …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!