186270recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Culinartz

162019. 01.

|2019.01.16.|

Halihó! Tudom rég jártam erre. Az elmúlt időben nem csak azért nem írtam itt, mert …

022018. 07.

|2018.07.02.|

5 nap a török, görög, zsidó és örmény kulinária világában 2018. szeptember 19. …

252018. 03.

|2018.03.25.|

Nem egy nagy kunszt elkészíteni, sőt anyira könnyű, hogy még csak posztot se …

212017. 06.

|2017.06.21.|

Meséltem már egy lapjaira hullott örökölt szakácskönyvről, amelyet még az …

212017. 06.

|2017.06.21.|

Meséltem már egy lapjaira hullott örökölt szakácskönyvről, amelyet még az …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Nem tudom ki hogy van vele, de ilyen időszakban én bizony unni szoktam a főtt tojás …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Nem tudom ki hogy van vele, de ilyen időszakban én bizony unni szoktam a főtt tojás …

082017. 04.

|2017.04.08.|

Ez a torta rém egyszerűen elkészíthető. Aki tud piskótát sütni, krémet keverni, …

082017. 04.

|2017.04.08.|

Ez a torta rém egyszerűen elkészíthető. Aki tud piskótát sütni, krémet keverni, …

182017. 03.

|2017.03.18.|

vagy gül pogácsa, esetleg török rózsapogácsa. Nem én találtam fel így nem fogok …

182017. 03.

|2017.03.18.|

vagy gül pogácsa, esetleg török rózsapogácsa. Nem én találtam fel így nem fogok …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Mindig azon kell töprengenem, hogy mi legyen a bejegyzésem címe és ez így nem jó …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Mindig azon kell töprengenem, hogy mi legyen a bejegyzésem címe és ez így nem jó …

232016. 11.

|2016.11.23.|

(éssel nem kezdünk mondatot, pedig de) és szerecsendióval. Igen tudom most sokan …

232016. 11.

|2016.11.23.|

(éssel nem kezdünk mondatot, pedig de) és szerecsendióval. Igen tudom most sokan …

192016. 06.

|2016.06.19.|

Bounty... az édenkert íze. Ugye ismerős mindenkinek a reklám? Annak ellenére, hogy …

192016. 06.

|2016.06.19.|

Bounty... az édenkert íze. Ugye ismerős mindenkinek a reklám? Annak ellenére, hogy …

062016. 06.

|2016.06.06.|

Napról napra közelebb kerülünk a nyári kánikulához. Jön az az időszak, mikor …

062016. 06.

|2016.06.06.|

Napról napra közelebb kerülünk a nyári kánikulához. Jön az az időszak, mikor …

052016. 06.

|2016.06.05.|

Parliamo di cibo e viaggi " azaz beszéljünk az ételekről és az utazásról. Egyik a …

052016. 06.

|2016.06.05.|

Parliamo di cibo e viaggi " azaz beszéljünk az ételekről és az utazásról. Egyik a …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!