125631recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: A közös konyha (kert)

052016. 09.

|2016.09.05.|

Szóval ez eredetileg egy kutyakeksz volt. Amiért őrjöngenek az ebek. Mi is …

132016. 07.

|2016.07.13.|

Tényleg három és fél perces. Indulástól az evésig. Nem kell hozzá sem idő, sem …

132016. 07.

|2016.07.13.|

Mert ilyeneket eszünk. Nem lettünk vegák, a fiúk általában esznek hozzá füstölt …

032016. 07.

|2016.07.03.|

Vettünk Tésán jó sok málnát, lett belőle málnalekvár ribizlivel meg …

032016. 07.

|2016.07.03.|

Nem az első, idén már a második. De a legjobb. Ilyen gyönyörű volt mind. Kemény, …

172016. 05.

|2016.05.17.|

 Ez annyira isteni lett. Hónapok óta gabonafelfújtakban utazom, barna rizs, …

122016. 05.

|2016.05.12.|

Isteni vegán ételek készülnek nálunk, de lusta vagyok lefotózni, szóval rendre nem …

112016. 05.

|2016.05.11.|

Hát valahogy el kell nevezni, ez elég jól leírja a lényeget. Annyira finom, hogy jó …

312016. 03.

|2016.03.31.|

Volt már párszor, Andi anyukájáé (Márti tanácsaival kiegészítve), meg Bea …

162016. 02.

|2016.02.16.|

Hát igen, este nem tudok rendes képet csinálni. Nappal meg nem vagyok otthon. Viszont …

042016. 02.

|2016.02.04.|

Már annyiszor volt, hogy be sem linkelem az előző százat. Nem tehetek róla, imádom. …

022016. 02.

|2016.02.02.|

Imádom a frankfurti levest, de nem szeretnék virslit enni. Egy évben egyszer pont …

012016. 02.

|2016.02.01.|

Hát buék. Tudtam, hogy egyszer ez is eljön. Mostanra nagyjából kipihentem a …

222015. 12.

|2015.12.22.|

Körülbelül száz éve kialakult nálunk a karácsonyi sütipaletta, és ugyan …

222015. 12.

|2015.12.22.|

Ez most tényleg jó lett. Pont annyit tud, amennyit egy keksztől elvár az ember: …

212015. 12.

|2015.12.21.|

Hát ilyen lett. Kicsit nyomott, kicsit morzsás, kicsit száraz, kockafejű, de a mienk. …

102015. 11.

|2015.11.10.|

A sok tavalyi almás-mákos után lehet, hogy az idei a diós-meggyes lesz, mostanában …

092015. 11.

|2015.11.09.|

Megvolt az utolsó tésai hétvége. Bezártunk. Búcsúzóul szedtünk egy csomó …

222015. 10.

|2015.10.22.|

Az idén elöntöttek bennünket a lekvárok meg a zakuszkák. Meg némi befőtt. A spejz …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!