95162recept

616gasztroblogger



012017. 05.

|3 órája|

Legalábbis a jelenlegi helyzetben ez nem igazán várható. Nem azért mert nem lenne …

012017. 05.

|4 órája|

 Örökös tagja a magyar ételek top ötösfogatának, de a külföldről érkező …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Egy hónapja sült ki ez a finomság, de csak most jutottam el a közzétételig... Már …

302017. 04.
 

|2017.04.30.|

Úgy érzem, néha túlspirázom a dolgokat. Október óta dolgozom valahol, ahol az …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Itt a rebarbara szezonja és bizony az eper is érik! A kettő kombinációja egyenesen …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Fantasztikus dolgokra bukkanok mostanában!Itt Budapesten több helyen is van biopiac, …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Életemben először sushit készítettem és egészen meg voltam elégedve a …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Egyszemélyes, gyors sütemény, egyedülállóknak!De jut belőle barátoknak, …

302017. 04.

|2017.04.30.|

A medvehagyma megnőtt a kertemben!Készült már belőle pesztó, sültek pogácsák …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Ezeket ettük a héten: Hétfő: ebéd: Hideg rántott csirkecombok vacsora: Krumplis …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Hozzávalók:csirkecombok (nálam most 5 alsó- és 8 felsőcomb)sóA pácoláshoz:3 …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Új munkám miatt gyakran találkozom olyan előadásokkal, amelyek a környezetünkről, …

302017. 04.

|2017.04.30.|

A Vidék íze receptújságban találtam rá a rebarbarás-túrós kockára, melyet …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Ismét egy cukrásztételt hoztam, mostmár szinte minden napra jut egy itthon …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Midig variálok keresek új formát. Az ízek amiket szeretünk adottak vaníliát, …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Három pincészet összefogásával kerül megrendezésre idén első alkalommal az Egri …

302017. 04.
 

|2017.04.30.|

Tegnap este értem haza Ausztriából. Habár az volt az első szabadnapom, mégis ma …

302017. 04.

|2017.04.30.|

a la Sárközi Ákos ☺ De nem is ez az igazi lényeg, hanem az, hogy minden ami ebbe …

302017. 04.

|2017.04.30.|

30. nap - 30 tárgyÉs elérkezett az utolsó nap! Ezekkel az újságokkal együtt …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Hozzávalók (4 személy részére): 20 dkg brokkoli15 dkg reszelt sajt (cheddar)5 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!