LIDL magyar kézműves sör akció

  • 2018.06.06.
  • 3

 Az InterSparban volt már hazai kézműves sör akcióban, de ezt meg sem közelítette. Mivel mind a Sörművek, mind a LIDL számára készült Harcos-Hazafi sorozat szerepel, ez megerősíti a gyanút, hogy egy helyről származnak. Mindenesetre baromi olcsóak a kézműves sörök szokásos áraihoz képest. A kalapos emberes kézműves gyümölcsös sörök közül a a meggyes amolyan szörpös, de iható, a szilvás sajnos nem annyira.

  Itt vannak dobozban is. Az Én Söröm  kézműves sörválogatásból az IPA tényleg jó, az APA is rendben van, a pilsek meg nekem nyersek, de azért valahogyan elfogytak. A First APA és IPA korrekt minőséget hoznak, csak éppen az Auchan momentán egy százassal kevesebbért adja őket. A Hopfanatic sörök sokak kedvencei, volt is szomorúság, mikor a főzde bezárt. De most újra itt vannak és ez az 599 Ft náluk akciósnak számít, mert tényleg nagyon jó dolgok készülnek náluk. A Trance már szerepelt a blogon, most az APA-t is begyűjtöm tesztelésre.  A Maltman miniüvegjein még mindig nem tudtam túltenni magam, mert ugyan korrekt a termék, de ennyiért kevés a mennyiség. A búza még nem volt, lehet nekiveselkedem, de hat sör elötte lesz a sorban.

   A H-betűs sorozat a Harcos, a Hazafi és a Heuréka után kiegészül a Hombre kukoricasörrel. A Monyo az egyik legstabilabb minőséget hozó hazai sörfőzde, most három bejáratott itókájukat lehet beszerezni, azt kell mondjam reálisan akciós áron, mert mostanában már többért mennek. Talán a Schatzi búza a legajánlatosabb, de az American Beauty és a Summer Syndrome is megjárja. Ők csinálták a nagy médiahekket a három kőbányai óriásplakáttal. A másik KRAFT csoportos kedvencem a HOPTOP, mert minden izgalmas, amit készítenek és nem hogy tartják a minőséget, hanem folyamatosan javítanak rajta. Ez most az egyik újabb sörük, még én sem kóstoltam, pedig elsőbséget szoktak élvezni a blogon.