Házi sörfőzés - Angol IPA - III. rész ( illetve itt az újabb főzés is ...)

  • 2018.04.17.
  • 3



Azt hiszem elkapott bennünket a gépszíj, mert már a második adag sör is tartályban van, sőt a hétvégi budapesti látogatásunk során ismét komlót és malátát vásároltunk - vagyis nincs megállás, beindult a Húsimádó sörmanufaktúra. Persze még rengeteg gyermekbetegsége van a projektnek - mert egy kicsit szűretlenebb és kevésbé habos lett az első szériás Angol IPA-nk, de ízre és aromára már meggyőző volt, nemcsak nekünk, hanem a barátainknak is. Szóval finomítunk még a technológiákon, jobban odafigyelünk a megkívánt hőfokokra - de olyan jó érzés a saját sörünket iszogatni a barátokkal és a srácokkal - hogy azt nehéz elmondani. A végén pedig még az is kiderül, hogy árban is versenyképesek leszünk a boltban vásárolt kézműves sörökhöz képest - tehát egyre szebb a "sörfőzdénk" jövője.