Összegyűjtöttem neked az összes eddigi, házilag készíthető, ehető ajándékom, hogy ne kelljen keresgélned!

  • 2017.12.17.
  • 2

Minden évben, karácsony körül vadul nekiállok ehető ajándékokat csinálni. Na, nem azért, mintha egyszerűbb, gyorsabb, vagy olcsóbb lenne egy boltban kapható valaminél, sőt! Inkább azért, mert az ilyen ajándék sokkal személyesebb, mint bármilyen, pikk-pakk, „tudjuk le” alapon megvásárolt kis bizbaz. Szeretek hát ebben a szezonban ilyesmivel pepecselni és a barátok mindig nagyon hálásak a finom, szépen csomagolt kis nassokért. Jutalom gyanánt pedig karácsony előtt hetekig fahéj és vanília illatú a lakás, a ruháim és a hajam. Ilyenkor semmi szükség illatgyertyákra!
Miután tudom, hogy nincs időd az archívumban keresgélni, ebben a posztban összegyűjtöm neked az összes eddigi ehető ajándékom fotóval és linkkel, így nem kell pötyögnöd a keresőbe. (A kép alatti feliratra kattints ha az illető posztot el akarod érni, ne a fotóra. Csak azért írom, mert volt olyan olvasóm, akinek ez nem volt egyértelmű.) Böngéssz köztük kedvedre, fogsz találni bőven ötletet édes és sós finomsághoz, kicsiknek és nagyoknak. Ezt a posztot folyamatosan frissítem majd, ha újabb ajándékokat csinálok!
Jó keresgélést és kellemes ünnepre való készülődést!
Ha tetszett a cikk, ide kattintva "lájkold" és kövesd Házisáfrány kalandjait a facebookon is.
A világ legfinomabb zserbója.A mindenkori legolvasottabb posztom. Ha a karácsonyi szezonban egyetlen süteményt készítenél csupán, az ez a süti legyen!
[...] Bővebben!