Kolbászos-kukoricás csirkemell

  • 2018.09.14.
  • 4

Nna ez  tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még diétába is beilleszthető ! Na, mit szóltok? Kell ma ennél jobb?Hozzávalók : csirkemellfilé, ( nálam kettő egész csirkemellfiléből készült ) egy szál gyulai kolbász ( nem csípős ) , egy doboz kukoricakonzerv , só, frissen őrölt bors, zsiradékA kolbászt karikákra vágtam majd zsiradékon átpirítottam. A csirkemelleket felkockáztam és a pirított kolbászkarikákra dobva készre pároltam- pirítottam. Sóztam, enyhén borsoztam- a kolbi kiolvadt ízeit szépen átveszi a csirkemell így nem kell agyonfűszerezni – majd hozzáadtam a kukoricát és alaposan  összevegyítettem. Ennyi, kész is . Finom és gyors vacsora lett. Azért azt elárulom, hogy az alján marad egy kis kolbászos zsiradék , nna én ebből locsolgattam azért a csirkemellre tálaláskor magamnak