Portobello pizza

  • 2019.04.16.
  • 8

Diétázó pizza-imádók kedvence. Egyszerű, mint a faék, pillanatok alatt elkészül, és jól lehet belőle lakni lelkiismeret-furdalás nélkül. Nem utolsó sorban van olyan finom, mint egy tisztességesen elkészített tészta alapú pizza.Hozzávalók:portobello gombapizzaszósz (itt egy házi változat)morzsolt oregánómini mozzarella golyókfüstölt kolbász, szeletelveolajbogyófriss bazsalikom levelekchili pehelyA portobello gombák tönkjét kiszedem, a gomba üregébe kanalazok egy kevés pizzaszószt, megszórom oregánóval, körbepakolom mini mozzarella golyókkal, majd ízlés-tetszés szerint kolbász karikákkal, olajbogyóval, chili pehellyel, bazsalikom levelekkel. A tetejére mehet még egy kis mozzarella, majd irány a 180 fokra előmelegített sütő, míg szépen megpirul a sajt a gombák tetején. Bazsalikom levelekkel díszítve tálalom. Egy kiskanál medvehagyma pesto (vagy bármilyen másik fajta) még ellenállhatatlanabbá teszi.A gombát az
AMIGO a mi gombánk
biztosította, köszönet érte.Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát,
ITT megteheted. Instagramon is
követhetsz.