Krémes gyümölcsös uborkasaláta

  • 2019.06.27.
  • 6

Nem tudom ki hogy van vele, de ebben a rekkenő hőségben,
a nap nagy részében mi csak hideget kívántunk fogyasztani.Saláta, gyümölcsszósz, gyümölcsleves, minden behűtve.Ma például "kicsitmásképpen" uborkasalátát.A vékonyra szeletelt uborkát, vékonyra szeletelt lilahagymával
és vékonyra szeletelt fokhagymával kevertem össze.Rádobtam egy marék fekete ribizlit.Fűszereztem sok friss kaporral majd összeforgattam ahabtejszínnel szelídített görög típusú joghurttal.Csak fogyasztáskor hintettük meg sóval.Nem ettünk mellé semmi mást, mégis tökéletesen elég volt öt óráig.Ja és reggeli sem volt a klasszikus értelemben, viszont bőségesen ittunk folyadékot:
vizet, probiotikus italt (meg kávét :).Krémes uborkasalátaHozzávalókízlés szerinti mennyiségbenuborkalilahagymafokhagymafriss kaporfekete ribizligörög tipusú joghurthabtejszín (2 dl joghurthoz 3 ek habtejszín)só- Mindent mostam, tisztítottam, felszeleteltem.- A joghurtot a tejszínnel krémesre kevertem.(Érdemes hozzá elővenni egy kézi habverőt.)
Szépen minden összekevertem és behűtöttem.Fogyasztás előtt kaporlevéllel és pici virágokkal díszítettem.Szeretetrehangoltan:
a Facebookonaz Instagramona Pinteresten