Citromos, joghurtos zab muffin

  • 2020.02.23.
  • 2

Hihetetlen, de egy lehelletnyit sem érezni, hogy cukkorhelyettővel készült!A zabliszt pedig egy kellemes, kissé diós beütést kölcsönöz neki.Nagyon finom, ajánlom, hogy próbáljátok ki!Gyorsan fogy!!Hozzávalók:-1 doboz joghurt-2 tojás-2 jogurtos pohárnyi zab liszt-1/2 joghurtos pohárnyi kókusz olaj-egy csipet só-2-2 és 1/2 negyedannyi cukorhelyettesítő
-1 citrom reszelt héja és leve/Ha nem kapok bio citromot, akkor jobban szeretek
Dr. Oetker citrom héjat használni. Most is így történt.Cukrász diszkontból nagyon jó aromát szereztem,
így a levet azzal helyettesítettem./-vanília vagy aromacsapott tk. szódabikarbónaElkészítés:A joghurtba kikeverjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót,
cukrot és olajat.Bevallom én ezt utóbbit most jól kifelejtettem de így is működött! :DMehet bele a citrom és a vanília,
végül a liszt és a szódabikarbóna is.Muffin kapszlikba kanalazzuk.Jó 3/4-éig töltöttem, így lett 10 db.Előmelegített sütőben, 160°-on készre sütjük./Nálam vilanytűzhely, alsó-felső sütés/Porcukorhelyettesítővel is meghinthetjük de gyümölccselvagy ch csökkentett lekvárokkal is tálalhatjuk.