Zöld- diólikőrös harcsaszeletek spenót pürével és spenótos burgonyakrémmel

  • 2013.05.21.
  • 6

„A zölddió reneszánszát éli, sorra bukkannak fel a receptek, levár,szirupban eltett változatok és természetesen a zöld-diólikőr amit már bemutattunk korábban.Most hallal, pontosabban harcsával is kipróbáltam,
izgalmas ízkombináció.Elkészítése: A harcsaszeleteket sózzuk, borsozzuk,
lazán sütőtálba fektetjük,
majd felöntjük annyi diólikőrrel megbolondított olajjal, hogy
félig
ellepje. Friss borsikafüvet adunk hozzá és 60 fokos sütőben 25 perc alatt elkészítjük..Friss spenótból zsenge fokhagymával készített, kevés
reszelt szerecsendióval fűszerezett
pürével és vajjal, tejszínnel és párolt spenót leveleivel
gazdagított burgonyakrémmel kínáljuk.