FEKETE ERDŐ DESSZERT

  • 2016.02.07.
  • 6

A utóbbi hétvégeken mindig fánkot sütöttem. Túrófánk, képviselőfánk és kelt tésztás fánk, minden hétvégén más és más.Még a csörögefánk lett volna hátra, de most inkább valami krémeset kívántunk.Volt itthon fekete erdő pudingpor és ezért készült el ez a desszert.10 dkg babapiskóta1 cs. Haas pudingpor, fekete erdő ízű5
szem édesítőtabletta4 dl tej2 ek. porcukor 2 dl meegle habtejszín1 marék mazsolafél üveg meggybefőttA pudingport a tejben simára kevertem.Hozzáadtam az édesítőt és sűrűre főztem.Letakartam folpackkal, hogy kevésbe keményedjen be a teteje.A tejszínből a porcukorral kemény habot vertem.A meggybefőttet kimagoztam.Az üvegtál aljára babapiskótát raktam.Szórtam rá mazsolát.A
puding harmadát rátettem.Szórtam rá a meggybefőttből.A tejszínhab harmadát is rákentem.Ezt még kétszer megismételtem.A megmaradt meggyet még a tetejére raktam.Beraktam a hűtőbe.Finomak ezek a pudingporok, vásároltam már tiramisu és amaretto ízűt is.Ajánlom, hogy előtte való nap készítsétek el, mert nekünk nem puhult meg a piskóta benne. Persze tudtam én ezt, de ebéd után csak meg kellett kezdeni!!!!!Facebook oldalamhoz
ITT
csatlakozhattok. Jó étvágyat!