Diós zabpelyhes keksz (glutén-, laktóz- és cukormentes)

  • 2017.10.03.
  • 8

Gyors, egyszerű és nagyon finom keksz, amit gyerekjáték elkészíteni :)
Ebből a
receptből
indultam ki, csak egy kicsit variáltam rajta és egy két összetevőt lecseréltem.Hozzávalók:120 g darált zabpehelyegy csipet só1 tk sütőpor1 ek útifű maghéj60 g eritrit100 g darált dió100 g kókuszzsír (update: kevesebb is elég bele kb 70 g1 tojásétcsokoládé a tetejéreA hozzávalókat összekeverjük és kb fél órára hűtőbe tesszük, majd golyókat formázunk belőlük és a tetejüket lelapítjuk. 170 fokra előmelegített sütőben kb 12 percig sütjük. A tepsin hagyjuk hűlni 10-15 percig (mert még nagyon törékenyek). Ezalatt az étcsokit felolvasztjuk és belemártjuk a kihűlt és megszilárdult kekszeket.