Hús és pizza avagy Aki olyan

  • 2020.02.11.
  • 9

Aki olyan étrendet követ vagy épp úgy hozta a sors, hogy nem ehet lisztet, glutént; annak nem jó, de nem is olyan rossz, ha ügyesen áthidalja a problémát ????Ilyen vagy olyan étrend, az mgnm zárja ki, azt hogy "pizzát" egyen????Én amikor bekattanok képes vagyok ilyenre..., na és oylanra is...A következő Őrültség már egy ideje a fejemben volt, és a napokban el is készítettem; aztán utána megnéztem a net-en..., hát
létezik egy két próbálkozás, de azokhoz adnak zablisztet, zabpelyhet, és tojást is..Na, az enyém ezeknél egyszerűbb, csak hús és a feltétek, amiből nem is kell sok ????Tudom, ismerem, sejtem, hogy az átlagember, első látásra, azt mondja - Csak ekkora ?!
Igen, 15 deka hús és a a feltét meg a saláta...ŐrültenJóÉtvágyat kívánok hozzá!HÚSPIZZA



EGYSZERŰ SALÁTÁVALHozzávalók:60 dkg darált sertéshús25-30 dkg sajt (nálam most épp Anikó)1 kis doboz paradicsompüré (70g)1 ger. fokhagyma2+1 ek. olívaolaj2 ek. vízkakukkfűrozmaringbazsalikomrómai kömény (vagy fűszerkömény)bors, sókedvünkre való pizzafeltétek ???? A darálthúst sóval, borssal és egy kis őrölt római köménnyel, valamint 2 evőkanál olívaolajjal alaposan összekeverjük, összegyúrjuk.A paradicsompürét 2 evőkanál vízzel, 1 evőkanál olívaolajjal, kakukkfűvel, rozmaringgal, bazsalikommal, sóval, borssal kikeverjük, aki kívánja egy kis cukrot is adhat hozzá.