Karcsúsító lazac falatok – hétköznapra, ünnepnapra

  • 2013.11.29.
  • 4

Pofonegyszerű recept, nagyszerű, színes és egészséges alapanyagokból akár diétázók számára is!Jó példa arra, hogy szénhidrátszegényen is lehet ínyenc módra étkezni. Ez esetben az ízek telítenek, néhány falat kapros mascarpone- krémmel töltött, főtt tojás-uborka ágyra ültetett füstölt lazacringli nagyszerű és könnyű vacsorafogás. Kapros-mascarpone krém:Finomra vágott édes olasz hagymát és kaprot kevertem el csipet sóval a natúr mascarponéban. Töltött-füstölt lazacringli:A füstölt lazacszeleteket 30 mm széles csíkokra vágtam és gyűrűt formáztam belőle, majd megtöltöttem a kapros mascarpone krémmel.Kígyóuborkát és keményre főzött tojást sréhen szeleteltem, majd kicsit eltolva egymásra fektettem és ráültettem egy-egy lazacringlit.Vékonyra szelt negyed citromcikkel és kaporrügyekkel díszítettem. Csodás – ízletes, színes és könnyű – vacsora volt. Az ünnepi előételtálról sem hiányozhat.