Karamellás csokival töltött briós (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes, vegán )

  • 2020.10.13.
  • 9

Hozzávalók:25 dkg
Barna rizsliszt6,5 dkg Tápióka keményítő8 dkg Köles liszt2 dkg útifűmaghéj1 cs sütőpor4,5 dkg édesítő (1:4)2 dl Bio Bridge rizstej2 dl Bio Bridge rizstejszín2 ek citromlé1 db Chogo étcsokoládé karamellás krémmel (vegán)+ a tetejére édesített rizstejszínElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat , jó alaposan összedolgozzuk.4 egyforma részre osztjuk, majd kisodorjuk őket, és az egyik felétől feltekerjük.Közepébe egy kocka csokoládét teszünk.Sütőpapíros tepsire tesszük.Édesített rizstejszínnel lekenjük, majd 180 fokon kb 40 perc alatt megsütjük.Majd még forrón újra lekenjük az édesített rizstejszínnel.