Meggyes rácsos (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

  • 2020.08.20.
  • 6

Hozzávalók (33x24 tepsi)15 dkg Bake free Muffin - piskóta lisztkeverék25 dkg Bake free linzer lisztkeverék3 dkg édesítő (1:4)4 dl Bio Bridge vaníliás rizstejTöltelék:2 kg meggy (nekem magozott , fagyasztott volt)1 cs vaníliás pudingpor5 ek rumaromaízlés szerint édesítő2-3 ek útifűmaghéj+ olaj a kenéshezElkészítés:A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozzuk.A meggyet (ha kiengedett, akkor a levétől megszabadítjuk:D ) összekeverjük a többi alapanyaggal (rumaroma......)A tésztát két részre szedjük (az egyik rész lehet picit több), majd kinyújtjuk.Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd jöhet rá a töltelék.Majd a tészta másik részét is kinyújtjuk és csíkokra vágjuk, majd a meggy tetejére rakosgatjuk.Olajjal vékonyan lekenjük és kb 45 perc alatt 180 fokon megsütjük.