NARANCSOS BUKTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2020.04.04.
  • 3

Hozzávalók:10 dkg Bake Free kelt tészta liszt15 dkg Bake free szénhidrátcsökkentett kenyér liszt4 g sütőpor2 dkg édesítő (1:4)kb. 3,7 dl víz1 üveg St.Dalfour narancs lekvár+ olaj a kenéshez+ barna rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd téglalap alakba kinyújtjuk.8 részre vágjuk, mindegyikbe lekvárt teszünk.A hosszabb oldalról behajtjuk, majd a rövidebb oldalról feltekerjük.Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.