KÓKUSZGOLYÓ PISKÓTÁBÓL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2020.04.02.
  • 7

Hozzávalók:Piskóta:5 dkg Naturbit barna rizsliszt
(ITT)4 dkg Naturbit köles liszt2 dkg tápióka keményítő0,5 dkg útifűmaghéj0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény2 dkg holland kakaópor1 cs sütőpor3 ek édesítő (1:4)1,5 dl kókusztej2 ek citromlé+ 1,5 dl Schlagfix natúr növényi tejszín+ 2 ek rumaroma+ 10 dkg olvasztott mentes csokoládé ( Mester diabetikus étbevonó)+ kókuszreszelék a forgatáshozElkészítés:A piskóta alapanyagait kikeverjük, majd 180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.Ha megsült, és kihűlt, akkor összemorzsoljuk, majd a kókuszreszeléken kívül az összes többi alapanyaggal együtt összegyúrjuk.Majd golyókat formázunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk.