NAGYON CSOKIS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2020.03.22.
  • 8

Hozzávalók:15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)5 dkg Naturbit köles liszt10 dkg tápióka keményítő5 dkg quinoa liszt2 dkg útifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény2 ek édesítő (1:4)2 ek citromlé4 dl vízTöltelék:15 dkg holland kakakópor rizstejszínnel és ízlés szerint édesítővel kikeverve+ barna rizsliszt a nyújtáshoz+ olaj a kenéshezElkészítés:A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, aaposan összedolgozzuk.Majd 5-10 percet pihentetjük.Utána barna rizslisztes lapon kinyjtjuk, majd megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel.Feltekerjük és felvagdossuk.Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük.180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.