SZILVÁS CSOKIGOLYÓK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.08.01.
  • 8

Hozzávalók:Piskóta:30 dkg Mester süteményliszt1 cs sütőpor6-8 ek mester eritrit (ízlés szerint)2 dkg mester kakaópor8 dkg olaj2,5 dl víz2 ek édesítő (1:4) (ITT)+ 15 dkg szilva (nekem fagyasztott volt!)
+ fahéj - szükség szerint 1-2 ek rizstejszín+ Mester diabetikus étbevonóElkészítés:A piskóta hozzávalóit jó alaposan kikeverjük, majd szilikon formába tesszük és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.Majd ha meghűlt, akkor a fahéjas szilvával összeturmixoljuk, ha szükséges adunk hozzá rizstejszínt, majd golyókat formálunk belőle és olvasztott csokiba forgatjuk, majd hagyjuk megdermedni.