DUPLA SAJOT GOMBÁS PIZZA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2019.08.09.
  • 1

Hozzávalók:10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)5 dkg Tápióka liszt15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)1cs sütőpor1,5 dkg útifűmaghéj2 kk sókb 2,7 dl víz2 ek citromléFeltét:Én most majonéz alapot tettem rá (tojás és cukormentes), 10 dkg gombát felvágva, fél doboz kukoricát átmostam , illetve kb 20 dkg növényi sajt (ez lehet 2 - 3 féle is egyébként)Elkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk.Sütőpapíron kinyújtjuk.Majd a széleit felhatjuk.Lekenjük majonézzel, majd alulra szórunk egy adag reszelt sajtot, majd rászórjuk a kukoricát, gombát, majd ismét megszórjuk sajttal.180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük.