Rántott csirkemell NoCarb panírban epres salátával

  • 2017.04.02.
  • 5

Rántott csirkemell NoCarb panírban epres salátával

Egyszerű elkészíteni, mutatós és nagyon
finom.Hozzávalók: 4 adagelkészítése 35 perc4 fél bőr nélküli csirkemellfilé (60-70 dkg)só,bors ízlés szerintA panírozáshoz4-5 ek.NoCarb rost sütőmix szükség szerint6-8
ek.NoCarb panír
szükség szerint2 db tojásA sütéshez2.5 dl kókuszzsírA salátához40 dkg eper50 dkg salátakeverékAz öntethez6 ek olívaolaj2 ek. darált eritrit1/2 kávéskanál bors1/2
kávéskanál só1 gerezd zúzott fokhagyma5 ek fehér balzsamecetElkészítése:A fél csirkemelleket lapjában félbevágjuk, majd nem túl vékonyra kiverjük. Esetleges inas részeit bevágjuk, majd a húst megsózzuk, megborsozzuk.A NoCarb rost sütőmixben, a fölvert tojásba meg a NoCarb panírban forgatva bundázzuk, utóbbiban tenyérrel még egy kicsit ellapítjuk. Ezután bő, forró kókuszzsírban oldalanként 2-2,5 perc alatt szép világosbarnára sütjük. Konyhai papírtörlőre szedve lecsöpögtetjük.Amíg sül a hús,elkészítjük a salátát.Az epret kicsumázzuk, cikkekre vágjuk. Egy nagy tálban összekeverjük a salátával. Az öntethez a hozzávalókat egy pohárban összekeverjük és a salátára öntjük.A húst salátaágyon melegen tálaljuk.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám