PaleoLét Toscan Pizza

  • 2017.04.03.
  • 7

PaleoLét Toscan Pizza

szeretem a pizzát főleg a "tejfölös" fokhagymás pizza a kedvencem,gyorsan készen van és nagyon nagyon finom.És egy kicsit lusta voltam és nem
a csomagoláson lévő utasítás szerint készítettem,
egy picit változtattam rajta,de pont olyan finom .Hozzávalók:a tésztához155 g Toscan Pizza lisztkeverék20 g sertészsír3 db tojás100 ml Totu tej szükség szerint
Öntet
200 g ToTu krém extra
só,bors ízlés szerint
1 tk.dijoni mustár
1 dundi zúzott fokhagymaFeltét
200 g
fehér és barna csiperke gomba
2 kisebb fej lilahagyma
2 db újhagyma
100 g kolozsvári szalonna
100 g sóban érlelt marhasonka100 g reszelt cheddar sajt50 g reszelt parmezán


Elkészítése:A tészta hozzávalóit összekeverjük(folyékony a tészta), egy pizzasütőformába öntjük,elsimítjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig elősütjük.Közben a lilahagymát csíkokra ,a zöldhagymát karikára vágjuk,a gombát szeletekre.Elkészítjük az öntetet a
totu krém extrát összekeverjük a fokhagymával,a díjoni mustárral ízestjük sóval borssal, kb a 2/3
az elősütött pizzára símitjuk, rápakoljuk a feltéteteket a tetejére maradék totu -t pöttyökbe rárakjuk és reszelt sajttal megszórjuk.15 percig sütjük.A hozzávalókat és egyéb paleo alapanyagokat keresd gyártói és kedvezményes áron webshopunkban:
www.paleolet.huMég több receptet találtok itt: