Marhahúsos NoCarb pite (paleo)

  • 2016.11.14.
  • 5

Marhahúsos NoCarb pite (paleo)
maradékok felhasználására
(kacsasült,sültek,pörkölt,batátapöré,zöldségek)
receptet nem akartam újra leírni megtaláljátok a belinkelt oldalon

Hozzávalók: 4 db mini pite

pite tészta recept
itt

maradék marhapofa pörkölt darálva
recept itt


6
dkg reszelt cheddar sajt


2 ek.
ToTu krém


4-5.
ek .batátapüré (maradék)


2 db tojás

Elkészítése:A maradékpörköltet késes aprítóban össze aprítjuk,majd
a többi hozzávalóval összedolgozzuk.
A tésztát 2 felé osztjuk,az egyik gombócot lisztezett felületen kb. 5 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kibélelünk vele 4db
mini piteformát,a tésztát
tojásfehérjével
lekenjük,a
tölteléket 4
felé osztjuk és a formában kanalazzuk.
A másik gombóc tésztát kinyújtjuk,
a
rácsozáshoz ezt használtam
a tésztával lefedjük a pitét és tojásfehérjével lekenjük.
175°C-ra előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30.perc alatt.Ha marad tésztánk frissen tartó
fóliába csomagoljuk
,és a hűtőbe rakjuk felhasználásig.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.