PaleoLét rakott nokedli

  • 2016.08.23.
  • 7

PaleoLét rakott nokedliMaradék sült hús,sonka felhasználása, fergetegesen finom ,gyorsan finomat,egy leves mellé akár Vasárnapra is .
Hozzávalók: 4 főre
elkészítési idő:kb:
20-25 perc+ sütési idő



200 g PaleoLét Lisztvarázs

3 db "L" tojás

víz szükség szerint

200 g ToTu krém extra

4-5 csepp citromlé

200 g mindenmentes kolozsvári szalonna kockára vágva

200 g füstölt mindenmentes főtt sonka

50 g ghee/kókuszzsír

60 g
reszelt Cheddar sajt /parmezán

só,bors ízlés szerint

4 csíkra vágott kaliforniai piros paprika,petrezselyemlevél

Elkészítése:
A tojásokból,a lisztből kevés vízzel elkészítjük a nokedli tésztáját,majd forróvízbe szaggatjuk,ha feljöttek a víz felszínére ,szűrjük és meleg vizzel leöblítjük.A szalonnát apró kockára vágjuk egfy serpenyőben elősütjük kb:5-10 perc,félrerakjuk felhasználásig.A Totu krém extrát párcsepp citromlével összekeverjükés megfelezzük.A nokedlit összeforgatjuk a gheevel,a ToTu krém extra felével, picit sózzuk,borsozzuk.Egy kisebb jénait paleolajjal kikenjük.A nokedlit,az elősütött kolozsvári szalonnát /sonkát felváltva a jénaiba rakjuk tetejére nokedli kerüljön.A maradék ToTu krém extrával meglocsoljuk és a reszelt sajttal megszórjuk.180 fokon aranyvbarnára sütjük, csíkokra vágott piros kápia paprikával és petrezselyemmel ,frissen őrölt borssal melegen tálaljuk. Jó étvágyat!A hozzávalókat és egyéb paleo alapanyagokat keresd gyártói és kedvezményes áron webshopunkban:
www.paleolet.huMég több receptet találtok itt:http://paleolet.hu/paleo-receptek/