PaleoLét friss házi spagetti

  • 2016.07.21.
  • 8

PaleoLét friss házi spagettiNagyon szépen köszönöm
Juditnak,hogy az elsők között próbálhattam ki a


PaleoLét tésztakészítő gépet, szuper röpke 10-15 perc alatt készen van
a friss házi készítésű
spagetti vagy szélesmetélt ,tetszőleges körettel tálalható.
Hozzávalók: 2 főre
1
csomag PaleoLét szezámos tészta alappor
1"M" egésztojás
1 "m" tojássárgája
A lisztvarázsból készült tésztához:
130 g PaleoLét lisztvarázs

2 db egésztojás + 1 sárgája


Elkészítése:
A vízet felrakjuk egy edénybe
forrni sót rakunk a vízbe Közben összeállítjuk a tésztát,a
hozzávalókat egy tálba szitáljuk,hozzáadjuk a tojásokat s összegyúrjuk és gombócot
formázzunk ,majd henger formára hogy, könnyen betölthető legyen a tésztanyomóba. Amikor a víz forrni kezd
beletekerjük a tésztát a méretet szabályozhatjuk,hogy késsel elvágjuk,közben megkeverjük,hogy netapadjin össze a tészta,Ha
készen van( kb:2-3 perc amikor feljönnek a víz felszínére) leszűrjük és hidegvízzel leöblítjuk.A videó szépen szemlélteti a használatát.Röke 10 perc alatt finom ebéd vagy vacsora varászolható az asztalra
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.