Boldog születésnapot Kisfiam ♥

  • 2019.02.28.
  • 3

Csemete ma öt éves. ♥ A tortán a két legkedvesebb "alvókája", Nagymacika és Kismacika. A meglepetés jól sikerült, Prücsök nagyon boldog volt, hogy e két mackó "ül" a tortája tetején. :)
Lelkes Miklós - Kisfiam szemében fiam szemében alma és éden édes kerekség ég csodaszépen fiam szemében cincogó vágyak -csizmás egérkék- mind szalutálnak fiam szemében kisördög ül meg maszatos képe gyönyörű ünnep! fiam szemében jár kicsi róka csillag-fogócska csillag-bújócska fiam szemében játszik a játék játszik a szépség holnap-ajándék fiam szemében két pici kosnak kobakja koccan -így okosodnak! fiam szemében madárhang-szélben nagy, kék szabadság szépül merészen csaló hétköznap csak engem bánthat: fiam szemében mindig vasárnap!
A tortához most rendhagyó recept van. A tészta, egy korábbi születésnapi torta tésztája, ugyanitt találjátok a fondant receptjét is, amiből én most fél adagot készítettem a macikhoz. A krém, pedig a Nagymami tortájának krémje, kakaópor nélkül 20 dkg vajjal és 25 dkg porcukorral készítve. A pontos leírásokat a recepteknél megtaláljátok. :)