Tonhalkrém

  • 2018.07.09.
  • 7

Ez egy végtelenül egyszerű és emellett nagyon finom kence. :) Aki szereti a tonhalat, annak bátran ajánlom. Pirítósra, sós kekszre halmozva, vagy mártogatónak is remek választás. Hozzávalók:4 db 80 g-os konzerv tonhal (olajban eltett)3 ek. mascarpone2 ek. balzsamecet2 ek. citromlé1 ek. szójaszószsóborsA tálaláshoz:pirított kenyérszeletekfriss csíra vagy zöldségekAz olajtól lecsepegtetett tonhalat a többi hozzávalóval együtt késes aprítóba tesszük és krémesre dolgozzuk. Tálkába téve fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Pirított kenyérszeletekkel, friss csírával vagy zöldségekkel tálaljuk.A receptet megtaláljátok a Kifőztük júniusi számában is. :)