Tiramisu cheesecake brownie

  • 2020.10.06.
  • 5


Hozzávalók :
a brownie-hoz- 60 g liszt- 50 g kakaópor- 120 g nádcukor-
180 g étcsoki- 120 g vaj- 3 tojás- 1/2 tk. sütőpor- 1 vaníliarúd kikapart magjai- 1 kk. instant kávé" töltelék "- 1 zacskó babapiskótaa sajttortához- 250 g krémsajt/mascarpone- 100 g tejföl- 2 kisebb tojás- 1 vaníliarúd kikapart magjai- 15 g étkezési keményítő / liszt- 80 g cukorElkészítés :
Előmelegítem a sütőt. Sütőpapírral kibélelek egy 22 cm-es tortaformát.

























A brownie-hoz a csokit megolvasztom a vajjal és a kávéval, majd hozzáadom a cukrot és a vaníliát. Leveszem a tűzhelyről. Beleütöm a tojásokat, majd rászitálom a sütőporos-kakaós lisztet. A masszát belesimítom a formába és a tetejét kirakosgatom babapiskótával. A sajttorta hozzávalóit egy tálba mérem, kézi mixerrel simává keverem, majd rákanalazom a piskótás brownie tetejére. 175 fokon aranybarnára sütöm.
A tetejét kakaóporral megszórva kínálom.Jó étvágyat !