Sajtropogós, avagy hamis rántott sajt

  • 2015.08.22.
  • 1

Hozzávalók :
- 30 dkg reszelt sajt- 30 g liszt- 1 tojásElkészítés :
A sajtot a liszttel és a tojással összegyúrom, majd kroketteket formázok belőle.Egy serpenyőben kb. 1-2 ujjnyi olajat forróra hevítek, ebbe sütöm ki a sajtropogóst. Rácson lecsöpögtetem a fölösleges olajat, majd tálalom.Megjegyzés :
Tipp az elkészítéshez : - egyszerre ne süssünk túl sok ropogóst, nehogy összetapadjanak


















- amíg nem sül kéreg, azaz nem sül barnára az olajban a ropogós, ne



























forgassuk, ne piszkáljuk, mert kilukadhat és elfolyhat, illetve odatapadhat az



















eszközhöz, amivel forgatjukBetartva ezeket az apró trükköket, biztos, hogy nem fog kifolyni a sajt, mint esetleg a rántott sajtnál.A recept
Apróséf
oldaláról származik.Jó étvágyat !

Címkék

Sajt Ropogós