Villámgyors epres-banános süti

  • 2016.05.15.
  • 5

Tulajdonképpen nevezhetnénk kétdimenziós sajttortának is Ezt a sütit már többször megcsináltam banános és szedres ízben is, mert bár küllemre nem egy “vakítós” süti, de ha megkóstolják, többször fognak venni belőle. És ez tuti Aki még nem próbálta az epret és banánt együtt, az pótolja gyorsan, nagyon illenek egymáshoz!Az előkészítés kb 5 perc és még kb 15 perc a sütés és kész is!Hozzávalók:1 csomag leveles tészta (ajánlom a sütőpapírra nyújtott, hűtött, nem fagyasztott változatot)1 marék eper1 banán3 ek mascarpone2 ek cukorElkészítés:Az epret, a banánt, a mascarponét és a cukrot botmixerrel összepürésítjük.A leveles tésztát feldaraboljuk, megkenjük a masszával.200 °C-ra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük.Ajánlott még aznap elfogyasztani, mert bár az íze nem változik, a színe kevésbé lesz hívogató. Nézd meg a többi kedvenc leveles tésztás receptemet is!Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!