Tatár beefsteak

  • 2020.08.11.
  • 4


Hozzávalók 8-10 személynek:50 dkg marha vagy borjúbélszín1-2 kanál dijoni mustár1-2 kanál nagyon apróra vágott lilahagyma1-2 kiskanál pirospaprikasóbors1-2 kanál paradicsompaszta (esetleg ketchup)1 tojás sárgája25 dkg puha vajÍzlés szerint:worcestershire szószapróra vágott petrezselyem zöldkapribogyóA húst kétszer ledaráljuk, majd a hozzávalókkal jól elkeverjük. A fűszerek mennyisége ízlés dolga, kinek a több, kinek a kevesebb a jobb. A fűszereket apránként adjuk a húshoz, amíg meg nem kapjuk a számunkra
megfelelő ízvilágot.Pirítósra kenve fogyasztjuk.A hús bekeverése közvetlenül a fogyasztás előtt történjen.A fotón levő beefsteaket Ingeborg keverte be, nagyon finom volt.