~ MOGYORÓS CSOKOLÁDÉKRÉMES PALACSINTAROLÁD ~

  • 2019.10.13.
  • 8

»HOZZÁVALÓK«- 12 db palacsinta
- kb 25 dkg csokoládés mogyorókrém vagy Nutella- 2 dl tejszín- durvára vágott mogyoró- olvasztott csokoládé
Két darab palacsintát elhelyezünk egymás mellett úgy hogy kissé fedjék egymást, majd megkenjük mogyorókrémmel és feltekerjük a képen látható módon.Kép forrása
: net
A tekercset két másik mogyorókrémmel megkent palacsintába tekerjük, majd a tekercselést addig folytatjuk amíg el nem fogynak a palacsinták és egy vastag tekercset nem kapuk. A tekercs végét egyenesre vágjuk és fóliába tekerve 1 - 2 órára hűtőbe tesszük.
A tejszínt habbá verjük, majd csillagcsővel ellátott nyomózsákba szedjük és kidíszítjük vele a palacsintaroládot. Olvasztott csokoládéval és mogyoróval megszórva díszítjük.