Zöldséges húsgolyók tejszínes paradicsommártásban

  • 2018.05.03.
  • 4

Ennél üdébb, frissebb, könnyedebb ételt nem tudnék jó szívvel ajánlani. Pedig van itt minden: hús, zöldség, tejszín, passzírozott paradicsom. És egy kis csillagánizs, hogy legyen benne egy kis őrület :)
Az eredmény egy selymesen krémes, lágy mártás, habkönnyű húsgombócok, és ízkavalkád. A paradicsom tejszíntől megszelídült zamata olyan harmóniában van a zelleres, répás hússal, ami leírhatatlan. Üdesége pont az ilyen tavaszi/nyári napokban kapja meg létjogosultságát. Ez az étel egyszerűen elvarázsol. És mindenki szája ízének megfelel. Az a kis csavar, a csillagánizs, pedig csak egy kis bohóságot csempészik bele ebbe a tökéletességbe, hogy az első falat után ott legyen a kérdés: ez a fantasztikus aroma vajon mi? Érdemes kipróbálni, meglepően hatásvadász étel ez! :)

[...] Bővebben!