Lenyűgözően finom fahéjas csigák, ragacsos, mogyorós karamellszósszal

  • 2016.02.10.
  • 7

Az úgy volt, hogy pár hete felhívott a Zsófi és mondta, készül egy gasztrocsajos magazinja. Tervez bele egy „menő bloggerlányok” anyagot, lennék-e az egyik „menő bloggerlány”. Naná, hogy lettem! Jött még Lilafüge, Fűszeréslélek és Vegasztrománia. A téma tavaszi brunch volt. Mindenki hozott két ételt, amit lefotóztak, és ami benne lesz majd a magazinban receptestől, meg persze rólunk is készült pár kép, de ami a lényeg, a végén a stáb mindent megehetett. Ciki vagy sem, engem ez a rész villanyozott a leginkább fel!
A fotózás remekül sikerült. Volt sminkes, meg stylist, meg fotós, meg asszisztensek hada. A sminkes különösen fontosnak bizonyult, hiszen bár az ételekről rengeteg fotó készült, rólunk, „sztárbloggerekről” összesen egyetlen egy, ahogy a terített asztalnál a mobiljainkkal fényképezzük az ételeket, lehajtott fejjel, arcunkba hulló hajjal, a kamerába még csak véletlenül sem nézve.
[...] Bővebben!