Bográcsban és grillen készült ételek....

  • 2019.03.15.
  • 6

Elérkeztünk az idei év első hosszú hétvégéjéhez, és a napsütést ugyan egyenlőre még időnkét felhők takarják el, de ha hinni lehet az időjósoknak akkor beköszönt az igazi jó idő. Ilyenkor sok helyen előkerülnek a bográcsok, a grillek, a tárcsák, és elkezdődik a szabadban a sütés-főzés. Így aztán nemcsak a friss levegőt, a szikrázó napsütést élvezhetjük, de a szabadban készült sok-sok finomságot is élvezettel fogyaszthatjuk el. A következő receptekkel szeretnék ötletet adni mindazoknak akik a hozzávalókat már beszerezték, viszont még tanácstalanok, hogy mi is készüljön ebédre, vagy éppen vacsorára. A képek alatt lévő linkre kattintva pedig a részletes receptek is megtalálhatóak.
Mustáros-csípős csirkecomb
Marhapörkölt bográcsban
Fűszeres sült oldalas
Csülökpörkölt bográcsban
Barna sörben sült oldalas
Körömpörkölt bográcsban
Grillezett-pácolt csirkemell
Paprikáskrumpli bográcsban Fűszeres sertésszelet