Füstölt makrélás szendvicskrém

  • 2015.01.25.
  • 8

Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de bazi nagy volt így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd. Hozzávalók : füstölt makréla húsa, mustár, tejföl, egy csipet fehérbors, hagyma, tojás, vaj, egy csepp citromléA makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A tojásokat keményre főzzük, és kockázzuk. Egy tálkába beletesszük a halhúst, rá a kockázott tojást, az apróra vágott hagymát,mustárral, tejföllel  és egy teáskanálnyi teavajjal jó átkeverjük, borsozzuk és a végén egy csepp citromlével megbolondítjuk. Olivabogyós stanglival kínáltam.