Torta alappiskóta

  • 2020.03.09.
  • 7

Puha, laza tészta, nagyon szép magas tortaalap, ami 100 %, hogy nem esik össze! Ráadásul nagyon finom alaptészta, és gyönyörű tortákat lehet kreálni belőle.
Ez tulajdonképpen egy tökéletes torta alappiskóta, de az utóbbi időben már olyan sok receptemnek adtam a " tökéletes" jelzőt, hogy most inkább ezt kihagyom. De mindenképp figyelemre méltó ez a recept, érdemes elmenteni, megjegyezni és elkészíteni - garantálom, hogy a kedvenc alapreceptje lesz annak, aki kipróbálja! Van már egy gyors alappiskóta recept itt az oldalamon, amit szintén csak ajánlani tudok, tehát lehet választani, kinek melyik a szimpatikusabb, ki mikor melyiket készíti el.A férjem születésnapja január 28-án van, ezt a torta piskótát még akkor készítettem, de mivel mostanában nagyon sok egyéb elfoglaltságom van itthon (melyekről majd lehet, hogy írok, amikor eljön az ideje + tavasztól el kezdek tanulni is, azt, amire már nagyon régóta vágyom), emiatt a recept még csak most kerül fel a weboldalamra. De tudjuk, hogy ami késik, nem múlik! ????Hozzávalók:22 cm átmérőjű kapcsos tortaformához4 közepes tojás25 dkg porcukor20 dkg finomliszt1 csomag sütőpor (12 g)8-10 evőkanál víz