Krémsajttal

  • 2016.05.02.
  • 8

Gondban leszek, hogy mivel fogom majd a krémsajtot helyettesíteni, ha már tejmentes diétát is kell tartanom. De mivel szerencsére nincs mindenkinek ilyen pechje, mint nekem, így örömmel ajánlom ezt a nagyon finom füstöltmakréla krémet.A recept Bioháló csírával készült és a Kifőztükben is megjelent.Füstölt makrélás, csírás kétszersültHozzávalók 4 személyre5-6 dkg füstölt makréla5 dkg natúr krémsajt1/2 citrom levesóőrölt borsbrokkolicsíra a tálaláshoz:teljes kiőrlésű pirítós vagy kétszersültnéhány szem (sárga) koktélparadicsomA füstölt makrélát elvegyítjük a krémsajttal, a citromlével, sózzuk, borsozzuk. A krémet a kétszersültekre kenjük, a tetejükre halmozzuk a brokkolicsírát, és cikkekre vágott koktélparadicsommal díszítjük.CH tartalom: 0 g CH/főKalóriatartalom: 30 g CH/fő(csak a makrélakrémre vonatkozik)