Házi magnum (paleo)

  • 2017.08.14.
  • 5

Annyi fagyi készült az elmúlt napokban, hogy a magnum sem úszhatta meg a repertoárba kerülést. Gyakorlatilag bármelyik fagyi jó az elkészítéséhez, de nála a vaníliás magnumból a nyerő.
Ide kattintva
még több paleo fagyi receptet találtok.
Itt pedig
a hagyományos fagylaltjaimat gyűjtöttem össze.
Hozzávalók:1 adag paleo vaníliafagyi (recept itt)20 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé1 evőkanál kókuszolajA kész vaníliafagyit magnum formába téve kifagyasztjuk, majd a kókuszolajjal, vízgőz fölött felolvasztott, kissé visszahűtött csokiba mártjuk. A csoki pillanatok alatt rádermed és már fogyaszthatjuk is, vagy a fagyasztóba vissza téve tárolhatjuk, amíg megkívánjuk. A csokiból bőven marad, azt sütőpapírra öntve, tálcára húzva, hűtőbe téve percek alatt megdermeszthetjük és a papírt eltávolítva, kisebb darabokra törve tárolhatjuk a következő felhasználásig.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!