Répatorta (paleo)

  • 2018.05.09.
  • 1

Az eredeti recept a Paleo Konyha magazinban jelent meg és 18-centis torta formában készült el. Én most raggio formát használtam és ehhez igazítottam az anyaghányadot. A tortához szükséges mennyiséget, a recepttel együtt itt találjátok.Hozzávalók:a tésztához:40 dkg sárgarépa20 dkg darált mandula12 dkg eritrit3 dkg nyílgyökérliszt6 tojás1 teáskanálk. szódabikarbóna2 kezeletlen citrom reszelt héja1 teáskanál citromléa krémhez:5 dkg ToTu krémfél citrom leve2-3 dkg porrá őrölt eritrit3 dkg olvasztott kókuszolajA tésztához a megtisztított, karikára vágott sárgarépát a többi hozzávalóval együtt turmixgépben vagy késes aprítóban összedolgozzuk. Raggio formába töltjük és 180 fokra előmelegített sütőben 55-60 perc alatt megsütjük (tűpróba), majd kihűtjük.A mázhoz a totu krémet a kókuszolajjal összekeverjük. Ha majonéz állagú hozzáadjuk a citromlét és az eritritet is. Zacskó sarkába kanalazzuk, majd vékony sugárban a sütemény mélyedéseibe spricceljük.Többen kérdeztétek a
ToTut
és a tojásrudat hol lehet beszerezni.
Itt
tudtok érdeklőni.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!