Tepsis hús :)

  • 2021.01.05.
  • 8

Ezért a húsért nagyon fogtok engem szeretni ???? Minimális munka, maximális időkihasználás és íz???????? Előző nap csak bepácoljátok a husit, másnap nincs vele dolgotok, a sütő elvégzi a munkát helyettetek ????8-10 szelet karajsó1,5 dl olaj2 ek mustár1 kk sülthús fűszer1 nagy citrom levepici fehér bors4-5 vöröshagyma4-5 pirospaprika hosszában felszeletelveA karajszeleteket sózd meg mindkét oldalról. Az olajat, mustárt, sülthús fűszert, a fehér borsot és a citromlevet kézi habverővel keverd krémesre, és kend be vele a húsok mindkét oldalát. A húsokat rendezd egymás tetejére egy dobozba, ha maradt a pácból, azt is nyugodtan öntsd rá, jól zárd le, és mehet a hűtőbe, egy, vagy akár két napra is. Másnap tedd egy tepsibe a hússzeleteket, a tetejükre tegyél vékony karikára vágott hagymát, és fedd be a paprikaszeletekkel.
A tepsit jó szorosan takard le alufóliával, és tedd be 160 C-ra előmelegített sütőbe 2 órára. Vedd le a fóliát, és 180C-on süsd további fél órát, hogy a paprika jól megpiruljon. Kész is!

Címkék

Főétel Hús Paprika