Pásztorsó

  • 2014.12.19.
  • 8

Szóval, zsíros kenyér, "A" zsíros kenyér-az is házi-, mangalica-, vagy libazsírral megkenve! :)Kis koromban (meg amikor már nem voltam kicsi, akkor is :)csípős Piros Arannyal ettem
(most sem kisebb kedvencem :);nyaranként, a borosgazdák is szívesen kínálnak a jó portékamellé egy kis zsíros deszkát, ezzel-azzal.Én, most ezzel! :))) Hozzávalók:-6 ek konyhasó-2 ek fokhagyma granulátum-2 ek csemege paprika-1 ek fekete borsHa a csípőset szereti valaki, mehet bele egy kisCayenne bors, vagy őrölt csípős paprika;ha sülthöz adjuk, 1 ek őrölt köményt is tegyünk a keverékhez;de szórhatjuk
KOCSONYÁRA is! :))) Ugye, hogy az egyszerű zsíros kenyeret, a lila hagymán kívül(vagy pont a hagymával együtt ?! :) fel lehet dobni mással is? :)