EPRES, SAJTTORTÁS BLONDIES (strawberry cheesecake blondies)

  • 2020.06.04.
  • 4

epres, sajtkrémes blondiesSziasztok, remélem, hogy van még itt valaki????Fogom írni
a blogot, nem hagytam abba, csak olyan munkahelyem lett, ami mellett semmire sem marad időm. Most is csak azért tudok írni, mert "félreléptem" és képtelen vagyok lábra állni, így kénytelen vagyok itthon "semmit tenni"????Ez egy roppant egyszerűen elkészíthető és isteni finom sütemény.Van még eper, érdemes tenni vele egy próbát. de ha málna, vagy áfonya kerül a kezünk közé, azokkal sem tudjuk elhibázni, sőt....Hozzávalókblondies1 bögre puha vaj1 bögre nádcukor1 db. lime reszelt héja és leve1 t.k. vanília1 db. tojás2 bögre liszt1/2 cs. sütőpor1 k.k. sósajtréteg25 dkg. mascarpone1 db. tojás1 t.k. étkezési keményítő3 e.k. porcukor (nálam eritrit)1 lime reszelt héja1/2 lime leveeperszósz25 dkg eper1/2 lime leve3 e.k. porcukor (nálam eritrit)1/2 e.k. étkezési keményítődíszítés10 szem eperElkészítéseperpüré,egy
aprítógépbe dobáld bele
az összes hozzávalót, majd pürésítsd és tedd félre.blondies,a puha
vajat habosítsd ki
a nádcukorral, majd
add hozzá
a tojást,
a reszelt lime héjat és levet.Egy másik edényben keverd el
a lisztet
a sütőporral és sóval. Végül keverd el
a lisztes keveréket
a
vajassal.Egy sűrű tésztát fogsz kapni.krémsajt,a szoba-hőmérsékletű krémsajtot keverd simára
a tojással, cukorral, keményítővel,
a reszelt lime héjjal és levével.ÖsszeállításEgy négyzet-alakú

tepsit bélelj ki sütőpapírral.Melegítsd elő
a sütőt 175 fok, légkeveréssel.Tedd
a blondies tésztájának 3/4 részét
a tepsi
aljára. (Legalábbis én így tettem, de talán mutatósabb lesz
a végeredmény, ha
az egészet leteszed
aztán
a sajt és
az eperszósz mehet.)Pár karika epret szórj
a tésztára.M