Sült csirkecomb Boszi csókkal

  • 2020.05.27.
  • 3

Hozzávalók:6 db felső combBoszi csók vagy Boszi csók extrabors, fűszerkeverék sűltekhezrozmaring

olajsütő zacskókörethez:rizs vagy krumpli köretnekolajsóElkészítés:A combokat megtakarítom majd átmosom. 1 tálba helyezem a húst amiben kényelmesen tudom fűszerezni.A csirke fűszerkeverékből annyit teszek, hogy megfesse a combokat. Lásd a mellékelt képen, majd megszórom rozmaringgal. Öntök rá egy kis
napraforgó
olajat, közben jól beledörzsölöm a fűszereket.Sütőzacskóba teszem a húst és 1 órán át sütöm 160 fokon hőlégkeverésen ( míg a hús átsűl és elkezd pirulni.),

majd a sütőzacskót szétvágjuk, hogy kitudjuk hajtogatni, combonként megkenjük 1-2 kanál Boszi csókkal vagy Boszi csók extrával. Majd visszatesszük a sütőbe még 15 percre amíg megpirul egy picit.
Köretnek törtkrumplit vagy rizst ajánlok.A Boszi csók egy enyhén csípős, édes pikáns ízt ad neki, míg a Boszi csók extra egy erősebb, csípősebb változata ugyanennek a szósznak.A Boszi csók Habanero chilipaprikát tartalmaz egyébb összetevők mellett.
A szósz az An Chili Garden terméke amit itt tudtok elérni, beszerezni:
https://www.facebook.com/garden.anchili.3