Brassói aprópecsenye Anse módra

  • 2015.11.25.
  • 9

Hozzàvlók: Fél kg csirkemellSó, bors, fokhagyma vagy fokhagymaporFagyasztott sültkrumpli1fej vöröshagymaBorsòKukoricaElkészítés:A csirkemelett felkockàzom. A hagymàt apròra vàgom. Olajban a hagymàt szép üvegesre pàroljuk majd hozzáöntöm a kockàra vàgott csirkemellet. Szépen fehérredésig sütjük. Majd felöntjük vizzel hozzàadjuk a borsòt és a kukoricàt majd ìzesìtjük. (Só, bors, fokhagyma) Addig rotyogtatjuk mìg besűrűsödik a leve.Köret: A sültburgonya elkészìtése egyszerű és gyors. A fagyasztott sültkrumplit talcaba tettem megsóztam borsostam majd sütőben szép barnàra sütöttem.