Kétízű pástétom

  • 2013.02.28.
  • 7

Ez már egy régi recept megújult változata. Már több mint 6 éve tettem fel az oldalamra. Akkor még ennél is
gyengébbek voltak a képek, és kevesebb mozzanatot fotóztam le. Mostanában egyre gyakrabban veszem elő a régebbi recepteket. (Ha nagyon gyengék a képek, újra fotózom.)Van amelyiket már 6 éve nem készítettem, így egyre többet szemezgetek a saját recepttáramból. Ráadásul a régi nagy kedvencek mind az első évben készültek. Mivel már 1000-nél is több a recept, az igazi gyögyszemeket nem is mindig veszi észre a látogató. Ez a pástétom nagyon praktikus, mert már
előző nap elkészülhet, becsomagolva kis helyen elfér a hűtőben, és szépen szeletelhető. Majdnem diétás. A kétféle íz, a cirtomos és a szerecsendiós, nagyon jól kijön egymással. Nekünk nagyon ízlik.
A
valóságban élesebben elválik egymástól a két réteg. Tovább a recepthez és a fázisfotókhoz>>>